Over DOP


Over DOP

Development of People, kortweg DOP HR & Coaching, is opgericht door Sonja van Deursen-Stolk. Vanuit haar opvoeding en haar passie voor het HR- en coach vak heeft zij de overtuiging dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. En daarmee het op peil houden van zijn of haar arbeidsmarktwaarde


Werkwijze

Ieder mens, talent en organisatie is uniek. In onze trajecten staat het potentieel van de deelnemers centraal. Onze dienstverlening is praktisch, doelgericht en brengt bewustzijn, inzicht en reflectie gericht op duurzame verandering. Alle trajecten zijn maatwerk of het nu coaching, training of een combinatievorm betreft.


Locaties

Wij werken op diverse locaties in Nederland. DOP maakt naast haar eigen locatie gebruik van de locaties van Het Coachhuis en Het Nieuwe Kantoor door heel Nederland. Trainingen en workshops worden op diverse locaties in Nederland georganiseerd, bij de klant ‘in huis’ of op een door de klant gekozen locatie.


Referenties

“Wat ik vooral een eyeopener vond, is dat je zaken die je heel goed op orde lijkt te hebben, heel veel energie kosten om deze op orde te houden. Sonja laat je nadenken over jezelf en wat nou die duurzame inzetbaarheid voor jou betekent.”

Sylvia Stevens

“Het figuurlijke ‘masker’ dat ik nog steeds droeg na mijn ziekte, paste niet meer bij me. Sonja biedt handvatten die ik tijdens mijn ontdekkingstocht goed kan gebruiken.”

Rudy Bakker

“Het was een ontdekking voor mij dat de natuur je zo veel inzicht kan geven. Sonja heeft een goed luisterend oor en door de juiste vragen te stellen en samen te vatten, krijg je nog beter inzicht.”

Margot Bosman

“Sonja stimuleert om ervaringen te delen en dat leverde mij een andere kijk op mijn eigen visie op.”

Corry Hijmans

“Sonja geeft geen antwoorden maar stelt wel verrassende vragen. Het duurde niet lang voordat ik van mijn hoofd naar mijn gevoel ging.”

Katja Raaijmakers

Onze opdrachtgevers