Workshops


Workshops

De workshops van DOP bieden een inspirerende beleving waarin jij op een ongedwongen en creatieve manier kunt werken aan dat wat jou bezighoudt. De workshops zijn individueel te volgen als ook in te zetten in teamverband met specifieke thema’s zoals communicatie, samenwerking (co-creatie) en waarnemen & interpreteren.

De workshops vinden plaats in groepsverband van maximaal 8 deelnemers. Dat biedt tijd en ruimte voor jezelf, individuele begeleiding en interactie. De workshops zijn met name ervaringsgericht, met een kleine theoretische toelichting en hebben een reflecterend karakter.


Wandelen in de natuur

We gaan een dagje werken in en met de natuur. We kijken naar persoonlijke verandering en ontwikkeling met de natuur als metafoor. De workshop start om 10.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. De locatie is in natuurgebied de Herperduin in Herpen of op ieder gewenste locatie. Onderweg zullen we al wandelend, stilstaand en zittend verschillende opdrachten uitvoeren. Onze uitvalsbasis voor start, overheerlijke lunch en afronding van de dag is restaurant Pan&Zo. We ronden de dag af met het delen van ervaringen en inzichten.

Tarief vanaf € 125,- p.p. ex btw. Voor particulieren geldt prijs incl. btw. Excl. reis en verblijfskosten en voorbereidingskosten indien op een andere gewenste locatie.

Informatie of aanmelden

Kunst als spiegel

Het bekijken van kunst aan de hand van opdrachten geeft onder meer inzicht in jouw manier van waarnemen en interpreteren. De workshop start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur en vindt plaats in het Noordbrabants Museum of het Stedelijk Museum in ’s-Hertogenbosch. Tussentijds lunchen we heerlijk in de museum brasserie. Aan het einde van de dag bespreken we onze indrukken, ervaringen en inzichten. .

Tarief vanaf € 145,- p.p. ex btw. Voor particulieren geldt prijs incl. btw. Excl. reis- en verblijfskosten indien op een andere gewenste locatie.
 

Informatie of aanmelden

Grenzen stellen

Grenzen stellen…… de één kan dat makkelijker dan de ander.
Een interactieve en inspirerende workshop met praktische oefeningen om bewustwording en inzicht te krijgen hoe je op een gezonde en assertieve manier met jouw grenzen om kunt gaan. Een dagvullend programma van 09.30 uur tot ca. 16.00 uur volledig verzorgd met een heerlijke lunch.  De workshop wordt gehouden bij Bloesem Theehuis in Herpen.

Tarief vanaf € 125,- p.p. ex btw. Voor particulieren geldt prijs incl. btw. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing. .

Informatie of aanmelden

Specials

Laat je verrassen door wisselende inspirerende workshops.

Ontdek jezelf in literatuur
Lezen biedt inzicht, brengt ideeën, inspireert en nog veel meer…… Wat zegt een boek over jou?

Dag in het atelier
Bezig zijn met je handen en minder vanuit je hoofd geeft een andere kijk op je eigen doen en laten. Laat je verrassen!

Lees verder

Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.