Blended learning


Blended Learning

DOP biedt maatwerk ontwikkeltrajecten voor organisaties, medewerkers en zelfstandigen gericht op persoonlijk leiderschap, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid.

De modules en groepsgrootte zijn zo ingericht dat iedere deelnemer, binnen het thema, kan werken aan eigen leerdoelen. We bieden onder meer theoretische en praktische onderbouwing, intervisie, coaching en leer- en netwerkmogelijkheden buiten de eigen werkplek.

In de waan van de dag is het soms lastig om nieuwe inzichten, ideeën en vaardigheden in de praktijk toe te passen. Intervisie en begeleiding na de training zijn standaard onderdeel van de modules zodat je het geleerde ook in de dagelijkse praktijk kunt oefenen en vasthouden.

Middels e-learning en e-coaching kun je, zowel tijdens als na de training, op je eigen tempo verdere verdieping vinden over onderwerpen die bij jouw leerdoel horen.


Vergroot je arbeidsmarkt- waarde

De training levert je een persoonlijke scan hoe fit je letterlijk en figuurlijk bent voor de arbeidsmarkt voor nu en in de toekomst. Je maakt een stappenplan om je arbeidsmarktwaarden te vergroten passend bij jouw doel(en). Al gedurende de training ga je invulling geven aan je plan. De training bestaat uit drie dagdelen training en online begeleiding verdeeld over maximaal 3 maanden.

Tarief vanaf € 825,- ex btw all-in. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing.

Informatie of aanmelden

Persoonlijk leiderschap

Gebruik jouw passie en talent om je eigen ambities – zakelijk of privé – te verwezenlijken. Krijg inzicht in je drijfveren, kwaliteiten en valkuilen. Je leert je doelen te realiseren, patronen te doorbreken en je persoonlijke effectiviteit te vergroten. De training bestaat uit 6 dagdelen training en online begeleiding verdeeld over 5 maanden.

Tarief vanaf € 1.225,- ex btw all-in. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing.

 

Informatie of aanmelden

Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.