Coaching


Coaching

Persoonlijke of professionele ontwikkeling: het begint bij jezelf. Voor groei is inzicht, reflectie en zelfsturing nodig, kortom persoonlijk leiderschap. De eerste stap naar persoonlijk leiderschap is zelfkennis. Ontdek wat jij belangrijk vindt in het leven én in je werk.

 

Coaching voor onder meer:

Ontwikkelen van talenten, vaardigheden of gedrag

Scherper krijgen wat je wilt met je carrière

Ervaren van meer veerkracht en vertrouwen

Inzicht krijgen in je eigen functioneren

Ervaren van meer voldoening en balans

Klankborden als professional of leidinggevende

Jezelf hervinden na tegenslag of ziekte

Doorbreken van hardnekkige patronenIndividuele coaching

Een coachtraject bestaat uit gemiddeld drie tot vijf gesprekken van 1,5 uur met een gecertificeerde en ervaren coach. E-coaching behoort ook tot de mogelijkheden: coaching waar en wanneer het jou uitkomt met gemiddeld 2 contactmomenten per week via een beveiligd platform. Duur vanaf een periode van vijf weken.

Tarief: vanaf € 625,- ex btw incl. voorbereiding, rapportage, materiaal en een vragenlijst. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing. .

Informatie of aanmelden

Coaching on the job

Coaching gericht op de praktijksituatie van de medewerker of het team. We maken actie-reactiepatronen inzichtelijk en de effecten van eigen communicatie, houding en gedrag. Je krijgt direct een spiegel voorgehouden.

Tarief vanaf € 300,- ex btw per dagdeel individueel. Per team vanaf € 450,- ex btw. Excl. voorbereiding, materialen, rapportages en reis- en verblijfskosten.

Informatie of aanmelden

Coaching mantelzorg & werk

De coaching richt zich op het vinden van een evenwicht in en regie over zorgtaken, werk, persoonlijk leven en omgeving. Het kan onder meer gaan over praktische ondersteuning, het vinden van (tijdelijke oplossingen) binnen de werksituatie of balans in zorg voor de ander en jezelf (eigen activiteiten). DOP werkt samen met mantelzorgmakelaars die veel regelwerk uit handen kunnen nemen.

Tarief vanaf € 625,- ex btw voor 3 sessies van 1,5 uur incl. voorbereiding, rapportage, materiaal en een vragenlijst. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing.

Informatie of aanmelden

Coaching HR Professionals

Een HR professional heeft veel rollen binnen een organisatie zoals vak-deskundige, adviseur, coach, sparringspartner of leidinggevende. De coaching begeleidt jou onder meer bij vraagstukken op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, effectief communiceren en optreden als HR Business Partner.

Tarief vanaf € 625,- ex btw voor 3 sessies van 1,5 uur incl. voorbereiding, rapportage, materiaal en een vragenlijst. Excl. reis- en verblijfskosten indien van toepassing.

Informatie of aanmelden

Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.