Meer over DOPOver DOP

Development of People, kortweg DOP HR & Coaching, is opgericht door Sonja van Deursen-Stolk.

Vanuit haar opvoeding en haar passie voor het HR- en coach vak heeft zij de visie dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn of haar eigen professionele en persoonlijke ontwikkeling. En daarmee het op peil houden van zijn of haar arbeidsmarktwaarde. Ieder mens heeft talenten. Met het ontdekken, verder ontwikkelen en inzetten van die talenten geeft iedereen zijn of haar bijdrage aan onze wereld.

In de loop der jaren heeft Sonja ervaren dat delen, verbinden en samenwerken je blik verruimt, ontwikkeling biedt, inspiratie geeft voor nieuwe verfrissende ideeën, je netwerk verbreedt en je werkplezier vergroot. Deze zienswijzen heeft DOP gebundeld in haar werkwijze en trajecten waarmee we jouw persoonlijk ‘ondernemerschap’ voor je leven en je werk stimuleren en ondersteunen.

Haar jarenlange ervaring in diverse HR- en managementfuncties in het bedrijfsleven in diverse branches (o.a. luchtvaart, advocatuur en R&D), gecombineerd met haar coachwerkzaamheden als zelfstandige coach, maakt Sonja een ervaren en breed georiënteerde professional met focus op Human Resources Development zoals strategische personeelsontwikkeling, talentmanagement en duurzame inzetbaarheid.

DOP is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en De Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling (NVP). Wij zijn licentiehouder van diverse instrumenten en methodieken.