The Coach Corporation
"

The Coach Corporation

DOP is medeoprichter en -bestuurder van The Coach Corporation. De reden hiervoor is de visie van co-creatie: samen bereik je meer dan alleen. In de coöperatie is continuïteit van jouw coachproces gewaarborgd, kan een beroep worden gedaan op brede expertise en is de kwaliteitsontwikkeling van jouw coach geborgd. DOP werkt om deze reden samen met The Coach Corporation.

Onze visie: wendbare medewerkers maken wendbare organisaties!

The Coach Corporation is een specialist in het stimuleren van werk-ondernemerschap door medewerkers op een creatieve en innovatieve manier in beweging te zetten. Met als doel dat medewerkers blijvend investeren in hun talenten, werkplezier, vitaliteit en arbeidsmarktwaarde in samenwerking met hun werkgever.

Kortom investeren in het Duurzame Inzetbaar (DI) potentieel om wendbaar te blijven in een constant veranderende werkomgeving. Om medewerkers en organisaties maximaal rendement te laten behalen is het essentieel dat DI onderdeel wordt van het strategisch ondernemingsbeleid en wordt geborgd in de HR-processen.

Onze coaches en professionals hebben jarenlange ervaring opgedaan in allerlei sectoren van het bedrijfsleven, gezondheidszorg, onderwijs en overheid. Daardoor kennen wij de branche specifieke kenmerken én kunnen gebruik maken van best practices uit andere sectoren.

Door onze landelijke dekking zijn we in staat om projecten landelijk te coördineren en overal met dezelfde kwalitatieve aanpak te begeleiden.