Angela Jochems
"

Angela Jochems

Coach en trainer, al ruim 15 jaar gedreven om medewerkers te laten excelleren in het realiseren van hun persoonlijke- en teamdoelen. Strategisch en resultaatgericht met de focus op duurzame inzetbaarheid van de medewerkers binnen hun werkcontext.

Na een onderwijs carrière is Angela Jochems een tiental jaar als manager binnen een internationale organisatie werkzaam geweest. Waarna zij zich is gaan toeleggen en verder ontwikkelen op wat haar drijft: het zo effectief mogelijk functioneren van mensen en teams binnen organisaties. Het vormen van een reële ambitie is hierbij leidend.

Gedreven om mensen in beweging te krijgen door ze te laten inzien wat ze kunnen en willen. Waarbij zij zowel in de non-profit (onderwijs en zorg) als de profit weet anderen te inspireren het beste uit zichzelf te halen en hier vitaal door en bij te blijven.

Door ruime ervaring in verandertrajecten bij onder andere de Politie is zij ook in staat de weerbarstige praktijk van de waan van de dag op pragmatische wijze hanteerbaar te maken voor medewerkers met als doel een duurzame voortzetting van hun loopbaan.