Specials


Specials

Laat je verrassen door wisselende creatieve en inspirerende specials voor bedrijven en particulieren.


Dag in het atelier

Bezig zijn met je handen en minder vanuit je hoofd geeft een andere kijk op je eigen doen en laten. Laat je verrassen. De workshop start om 10.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De locatie is het atelier van DOP te Herpen in huiselijke omgeving of een workshoplocatie in de omgeving van Herpen.

Middels een aantal oefeningen onderzoeken we jouw doel van de dag. Vervolgens gaan we individueel aan de slag met ieders persoonlijke creatieve proces. Je kunt denken aan een moodboard, een inspiratieboek, een masker of intuïtief schilderen. Gedurende de dag kun je bovendien genieten van huisgemaakte lekkernijen en een lunch die we bij mooi weer buiten kunnen nuttigen.

Tarief vanaf € 95,- p.p. ex btw. Voor particulieren geldt prijs incl. btw.
Excl. reis- en verblijfskosten indien andere locatie gewenst.

Informatie of aanmelden

Ontdek jezelf in literatuur

Lezen biedt inzicht, brengt ideeën, prikkelt herinneringen, inspireert en nog veel meer……. Wat zegt een boek over jou?

Het lezen en vervolgens bespreken van boeken, biedt je de gelegenheid om te reflecteren op vragen, gevoelens en inzichten die het oproept. De thema’s die worden besproken zijn afhankelijk van het boek dat wordt besproken én welke thema’s jij er voor jezelf uithaalt. Met verdieping van eigen inzichten en een breed perspectief vanuit de andere deelnemers ronden we de workshop af.

De workshop duurt 3,5 uur en vindt plaats in het atelier van DOP te Herpen in huiselijke sfeer. Bij mooi weer kan de workshop buiten plaatsvinden.

Tarief vanaf € 35,- p.p. incl. btw voor particulieren.
Voor teams kan workshop worden aangepast aan bestaand groepsthema.

Informatie of aanmelden

Op deze diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.